Перейти до основного вмісту

21 грудня 2023 року на кафедрі ТОПВ відбувся захист комплексних практичних індивідуальних завдань (КПІЗ) з дисципліни «Крафтові харчові технології» (викладач – доц. Ірина Тараймович) здобувачами другого магістерського рівня спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Крафтові харчові технології» денної та заочної форм навчання.

ТОПВ


Здобувачі презентували розроблені крафтові харчові продукти, акцентуючи увагу на їхніх перевагах порівняно з продуктами, які представлені на ринку. Особливий інтерес та схвальні відгуки від комісії у складі завідувача кафедри ТОПВ Сергія Голячука, гаранта ОПП, доц. Світлани Панасюк, проф. Ігоря Дударєва та доц. Ірини Тараймович отримали розробки: обрядовий хліб (коровай) на заквасках, пісочне печиво з фісташковою пастою, десертний сир з волоськими горіхами, «Шоколадне салямі», «Апельсинова ікра».

ТОПВ ТОПВ ТОПВ


Члени комісії відзначили високий рівень володіння матеріалом здобувачами, їх здатність до самостійної роботи, використання отриманих теоретичних знань при виконанні практичних завдань, ознайомлення з інноваційними розробками та трендами на ринку харчових продуктів.

ТОПВ ТОПВ ТОПВ ТОПВ


Підготувала

Ірина ТАРАЙМОВИЧ